Vrijwilligers gezocht!

Beste AZL-ers en ouders,

Een sportvereniging als AZL draait voor 100% op vrijwilligers en daar zijn we best trots op. Voor onze zwemlessen, -trainingen en voor de (administratieve) ondersteuning zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kent u iemand in uw netwerk, bijvoorbeeld een oom, een buurvrouw of een vriend, die een paar uurtjes per week (of maand) tijd heeft? Het bestuur is op zoek naar vrijwilligers voor de volgende rollen en functies.

 • Coördinator vrijwilligers
  In deze nieuwe functie coördineer je allerlei werkzaamheden rondom de start en het vertrek van vrijwilligers. Dank zij jou vinden ze hun weg en worden ze gewaardeerd. Inzet is enkele uren per maand.
 • Penningmeester voor Startgemeenschap de Vliet
  Voor de administratie van SG de Vliet zoeken we een penningmeester die de inkomsten en uitgaven administreert. Ervaring met balans en W&V rekening is vereist.
  Als penningmeester neem je eenmaal per jaar deel aan de vergadering van de beheercommissie. De verwachte inspanning is enkele uren per maand.
 • Materiaalbeheerder
  Als materiaalbeheerder koop je nieuw les- of trainingsmateriaal in en zorg je dat alles in goede staat wordt opgeslagen en gebruikt. Ongeveer 2 tot 4 uur per kwartaal.
 • Waterpolo vrijwilliger
  Als vrijwilliger bij de waterpolo help je met de competitie en ondersteun je de waterpolo commissie .In overleg kunnen de werkzaamheden afgestemd worden.
 • Webredacteur nieuws, evenementen en informatie
  Als webredacteur publiceer je enkele keren per maand nieuwsberichten of actualiseer je de website van AZL.
 • Evenementen- en PR-manager
  In overleg met bestuursleden organiseer je events voor leden of vrijwilligers en breng je AZL onder de aandacht in de media. Je bent creatief en weet enthousiasme te creëren voor activiteiten.
 • Medewerker ledenadministratie
  Als ledenadministrateur verwerk je inschrijvingen, wijzigingen en opzeggingen van leden. Je werkt nauwkeurig, je communcieert duidelijk en hebt een aantal uren maandelijks tijd.

Ken je iemand of wilt je zelf wel iets doen als vrijwilliger, dan komen we graag in contact. Mail ons op bestuur@azlzwemmen.nl en dan plannen we een afspraak via Zoom / Skype / WhatsApp.

Bestuur AZL

Gerelateerde nieuwsartikelen

Trots op onze vrijwilligers

Trots op onze vrijwilligers

Op zaterdag 25 mei zijn vier jubilerende vrijwilligers van de afdeling leszwemmen in het zonnetje gezet, omdat ze 25, 30, 35 en zelfs 40 jaar onze vereniging draaiend houden. Dank voor jullie...

Lees meer
Zweminstructeurs geslaagd

Zweminstructeurs geslaagd

Op zaterdag 6 april 2024 was het een spannende dag voor drie van onze vrijwilligers. Zij moesten, tijdens een door henzelf voorbereide zwemles, aan de examinator laten zien wat ze tijdens de...

Lees meer