Vrijwilligers gezocht!

Beste AZL-ers en ouders,

Een sportvereniging als AZL draait voor 100% op vrijwilligers en daar zijn we best trots op. Voor onze zwemlessen, -trainingen en voor de (administratieve) ondersteuning zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kent u iemand in uw netwerk, bijvoorbeeld een oom, een buurvrouw of een vriend, die een paar uurtjes per week (of maand) tijd heeft? Het bestuur is op zoek naar vrijwilligers voor de volgende rollen en functies.

 • Coördinator vrijwilligers
  In deze nieuwe functie coördineer je allerlei werkzaamheden rondom de start en het vertrek van vrijwilligers. Dank zij jou vinden ze hun weg en worden ze gewaardeerd. Inzet is enkele uren per maand.
 • Penningmeester voor Startgemeenschap de Vliet
  Voor de administratie van SG de Vliet zoeken we een penningmeester die de inkomsten en uitgaven administreert. Ervaring met balans en W&V rekening is vereist.
  Als penningmeester neem je eenmaal per jaar deel aan de vergadering van de beheercommissie. De verwachte inspanning is enkele uren per maand.
 • Materiaalbeheerder
  Als materiaalbeheerder koop je nieuw les- of trainingsmateriaal in en zorg je dat alles in goede staat wordt opgeslagen en gebruikt. Ongeveer 2 tot 4 uur per kwartaal.
 • Waterpolo vrijwilliger
  Als vrijwilliger bij de waterpolo help je met de competitie en ondersteun je de waterpolo commissie .In overleg kunnen de werkzaamheden afgestemd worden.
 • Webredacteur nieuws, evenementen en informatie
  Als webredacteur publiceer je enkele keren per maand nieuwsberichten of actualiseer je de website van AZL.
 • Evenementen- en PR-manager
  In overleg met bestuursleden organiseer je events voor leden of vrijwilligers en breng je AZL onder de aandacht in de media. Je bent creatief en weet enthousiasme te creëren voor activiteiten.
 • Medewerker ledenadministratie
  Als ledenadministrateur verwerk je inschrijvingen, wijzigingen en opzeggingen van leden. Je werkt nauwkeurig, je communcieert duidelijk en hebt een aantal uren maandelijks tijd.

Ken je iemand of wilt je zelf wel iets doen als vrijwilliger, dan komen we graag in contact. Mail ons op bestuur@azlzwemmen.nl en dan plannen we een afspraak via Zoom / Skype / WhatsApp.

Bestuur AZL

Gerelateerde nieuwsartikelen

Gebruikers strippenkaart opgelet

Gebruikers strippenkaart opgelet

Dit is een belangrijk bericht voor ouders die gebruikmaken van de AZL-strippenkaart. In verband met verschuivingen in de groepsindeling is er in lesuur 6 (16:15-17:00 uur) voorlopig geen baan meer...

Lees meer
Kijkdag en familiezwemmen

Kijkdag en familiezwemmen

Op donderdag 11 januari en zaterdag 13 januari is het weer kijkdag én familiezwemmen. Ouders en/of broers/zussen van leerlingen kunnen dan meezwemmen in de les en zelf ervaren hoe makkelijk of...

Lees meer