Contact

Algemene Zwemvereniging Leidschendam (AZL)

Clubhuis AZL – zwembad De Fluit

Fluitpolderplein 1

2262 ED  Leidschendam
KvK-nr.: 40408940

Postadres

Algemene Zwemvereniging Leidschendam
Fluitpolderplein 1
2262 ED  LEIDSCHENDAM

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze rubriek Veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord er al tussen. Vindt u geen antwoord op uw vraag, neem dan contact met ons op. Hieronder vindt u de contactgegevens van de verschillende afdelingen.

Uw mening is belangrijk!

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent. Toch kan er onverhoopt iets niet aan uw verwachtingen voldoen. Neemt u in dat geval alstublieft direct contact met ons op, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. U kunt hiervoor ook ons feedbackformulier gebruiken. Ook wanneer u helemaal tevreden bent, horen we dat graag. U kunt ook heel eenvoudig een beoordeling achterlaten bij Google Reviews. Gebruik de knoppen hieronder.

Telefonische bereikbaarheid

Onze vereniging draait voor 100% op enthousiaste vrijwilligers, die in hun ‘vrije tijd’ vaak gewoon een voltijd baan hebben buiten het zwembad. Mede om die reden zijn we niet telefonisch bereikbaar en geven we de voorkeur aan contact via de e-mail, of aan persoonlijk contact tijdens de verenigingsuren in het zwembad. Wilt u toch iets telefonisch bespreken, stuur dan even per e-mail een verzoek om te worden teruggebeld.

E-mailadressen en WhatsApp

Voor gerichte informatie over een bepaald onderdeel van AZL kunt u rechtstreeks contact opnemen met de onderstaande personen of afdelingen:

 

Afdelingen

 Waterpolo

Waterpolocommissie

waterpolo@azlzwemmen.nl

 

 Waterpolo starters

Waterpolo starters commissie

waterpolostarters@azlzwemmen.nl

 

 Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdcommissie SG de Vliet

wzc@sgdevliet.nl

 

 Leszwemmen (Zwem-ABC, Zwemvaardigheid, Scubadoe snorkelen en zwemmen voor volwassenen)

Commissie Elementair Zwemmen

leszwemmen@azlzwemmen.nl

 

  Clubhuis

Karola Latté

clubhuis@azlzwemmen.nl

 

Lidmaatschap en contributie

Ledenadministratie

 

ledenadministratie@azlzwemmen.nl

Lidmaatschap beëindigen

opzeggen@azlzwemmen.nl

WhatsApp voor algemene vragen over AZL-activiteiten 

Voor algemene vragen over activiteiten van AZL, les- en trainingstijden, het clubhuis en gevonden voorwerpen, kunt u ons via WhatsApp bereiken op 06 83 78 80 85.
Vrijwilligers zullen proberen berichten binnen 24 uur te beantwoorden. Specifieke vragen over leszwemmen, waterpolo en wedstrijdzwemmen kunt u beter direct aan de desbetreffende afdeling stellen. 

Volg ons

 

Vertrouwenspersoon

Wilt u vertrouwelijk iets melden, zoals grensoverschrijdend gedrag, neem dan contact op met de vertrouwenspersoon van AZL via vertrouwenspersoon@azlzwemmen.nl.

U kunt ook contact opnemen met het Centrum Veilige Sport van NOC*NSF. Het gratis telefoonnummer van het Centrum Veilige Sport is 0900-202 5590. Deze hulplijn met professionele hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. U kunt ook via e-mail contact opnemen via centrumveiligesport@nocnsf.nl. Anoniem melden, of chatten buiten kantooruren, kan ook. Kijk voor de instructies of voor meer informatie op de website van het Centrum Veilige Sport: https://centrumveiligesport.nl.