Voorkom vermissing van je kind!

Het is weer bijna zomer! Voor veel ouders met jonge kinderen de tijd om lekker te genieten van buitenzwembaden of het strand.

Op het strand aan zee, maar ook in recreatiegebieden met binnenwater raken jaarlijks honderden kinderen (tijdelijk) vermist.
Hét schrikbeeld van veel ouders die graag met hun kinderen recreëren op het strand of bij binnenwater, zoals recreatiegebied Vlietland.

Hereniging van vermiste kinderen en hun ouders kan sneller plaatsvinden dankzij een 06-polsbandje, dat het kind om de pols draagt. Lees ook de bijbehorende flyer voor meer informatie.

Bij zwemvereniging AZL geven we nu gratis 100 setjes van 5 stuks PAW Patrol 06-polsbandjes weg aan leden met jonge kinderen.

De polsbandjes kunnen op donderdag afgehaald worden bij meester Marcel en op zaterdagmiddag bij de gastheren en -vrouwen in het clubhuis.

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Let op: Geen les op 6 en 11 juli

Let op: Geen les op 6 en 11 juli

Het einde van het seizoen is in zicht. Op zaterdag 6 juli en donderdag 11 juli 2024 vervallen alle zwemlessen in verband met diplomazwemmen. Ook van 13 juli tot en met 24 augustus 2024 zijn er geen...

Lees meer
Trots op onze vrijwilligers

Trots op onze vrijwilligers

Op zaterdag 25 mei zijn vier jubilerende vrijwilligers van de afdeling leszwemmen in het zonnetje gezet, omdat ze 25, 30, 35 en zelfs 40 jaar onze vereniging draaiend houden. Dank voor jullie...

Lees meer
Zweminstructeurs geslaagd

Zweminstructeurs geslaagd

Op zaterdag 6 april 2024 was het een spannende dag voor drie van onze vrijwilligers. Zij moesten, tijdens een door henzelf voorbereide zwemles, aan de examinator laten zien wat ze tijdens de...

Lees meer