Voorkom vermissing van je kind!

Het is weer bijna zomer! Voor veel ouders met jonge kinderen de tijd om lekker te genieten van buitenzwembaden of het strand.

Op het strand aan zee, maar ook in recreatiegebieden met binnenwater raken jaarlijks honderden kinderen (tijdelijk) vermist.
Hét schrikbeeld van veel ouders die graag met hun kinderen recreëren op het strand of bij binnenwater, zoals recreatiegebied Vlietland.

Hereniging van vermiste kinderen en hun ouders kan sneller plaatsvinden dankzij een 06-polsbandje, dat het kind om de pols draagt. Lees ook de bijbehorende flyer voor meer informatie.

Bij zwemvereniging AZL geven we nu gratis 100 setjes van 5 stuks PAW Patrol 06-polsbandjes weg aan leden met jonge kinderen.

De polsbandjes kunnen op donderdag afgehaald worden bij meester Marcel en op zaterdagmiddag bij de gastheren en -vrouwen in het clubhuis.

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Kampioenen!

Kampioenen!

De waterpolo Heren 3 zijn uitstekend door de coronajaren heen gekomen en hebben de eerste volledige waterpoloseizoen afgesloten als dé nummer 1. Met 14 gewonnen wedstrijden en slechts 1 gelijkspel...

Lees meer
Nieuw: De AZL ClubApp

Nieuw: De AZL ClubApp

AZL gaat de ClubApp gebruiken. Deze app wordt uitgegeven door AllUnited, het bedrijf achter de softwareapplicatie die AZL onder andere gebruikt voor de ledenadministratie. Deze week ontvangen alle...

Lees meer
Onderhoud aan de douches

Onderhoud aan de douches

Vanaf maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de douches aan de kant van het doelgroepenbad en het peuterbad. Deze douches zullen de gehele week gesloten...

Lees meer