Voorkom vermissing van je kind!

Het is weer bijna zomer! Voor veel ouders met jonge kinderen de tijd om lekker te genieten van buitenzwembaden of het strand.

Op het strand aan zee, maar ook in recreatiegebieden met binnenwater raken jaarlijks honderden kinderen (tijdelijk) vermist.
Hét schrikbeeld van veel ouders die graag met hun kinderen recreëren op het strand of bij binnenwater, zoals recreatiegebied Vlietland.

Hereniging van vermiste kinderen en hun ouders kan sneller plaatsvinden dankzij een 06-polsbandje, dat het kind om de pols draagt. Lees ook de bijbehorende flyer voor meer informatie.

Bij zwemvereniging AZL geven we nu gratis 100 setjes van 5 stuks PAW Patrol 06-polsbandjes weg aan leden met jonge kinderen.

De polsbandjes kunnen op donderdag afgehaald worden bij meester Marcel en op zaterdagmiddag bij de gastheren en -vrouwen in het clubhuis.

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Gebruikers strippenkaart opgelet

Gebruikers strippenkaart opgelet

Dit is een belangrijk bericht voor ouders die gebruikmaken van de AZL-strippenkaart. In verband met verschuivingen in de groepsindeling is er in lesuur 6 (16:15-17:00 uur) voorlopig geen baan meer...

Lees meer
Kijkdag en familiezwemmen

Kijkdag en familiezwemmen

Op donderdag 11 januari en zaterdag 13 januari is het weer kijkdag én familiezwemmen. Ouders en/of broers/zussen van leerlingen kunnen dan meezwemmen in de les en zelf ervaren hoe makkelijk of...

Lees meer