Trots op onze vrijwilligers

Op zaterdag 25 mei zijn vier jubilerende vrijwilligers van de afdeling leszwemmen in het zonnetje gezet, omdat ze 25, 30, 35 en zelfs 40 jaar onze vereniging draaiend houden. Dank voor jullie toewijding en inzet voor AZL!

Vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet

Voorafgaand aan de feestelijkheden kregen alle vrijwilligers van leszwemmen een diner aangeboden. Na de feestelijke uitreiking van een gepersonaliseerd beeldje aan de vier jubilarissen, was er nog een spannend teamspel in de omgeving van het zwembad. De CEZ kijkt tevreden terug op een geslaagd event en is dankbaar voor al het werk wat deze vrijwilligers doen.

Ook vrijwilliger worden? Neem dan contact op met het bestuur. AZL kan altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken binnen de afdelingen.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Zweminstructeurs geslaagd

Zweminstructeurs geslaagd

Op zaterdag 6 april 2024 was het een spannende dag voor drie van onze vrijwilligers. Zij moesten, tijdens een door henzelf voorbereide zwemles, aan de examinator laten zien wat ze tijdens de...

Lees meer
Gebruikers strippenkaart opgelet

Gebruikers strippenkaart opgelet

Dit is een belangrijk bericht voor ouders die gebruikmaken van de AZL-strippenkaart. In verband met verschuivingen in de groepsindeling is er in lesuur 6 (16:15-17:00 uur) voorlopig geen baan meer...

Lees meer