Vrijwilligers gezocht!

Beste AZL-ers en ouders,

Een sportvereniging als AZL draait voor 100% op vrijwilligers en daar zijn we best trots op. Voor onze zwemlessen, -trainingen en voor de (administratieve) ondersteuning zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kent u iemand in uw netwerk, bijvoorbeeld een oom, een buurvrouw of een vriend, die een paar uurtjes per week (of maand) tijd heeft? Het bestuur is op zoek naar vrijwilligers voor de volgende rollen en functies.

 • Barmedewerkers (donderdag of zaterdag)
  Als barmedewerker wordt je eerst ingewerkt. Daarna draai je samen met een andere vrijwilliger ongeveer een maal per maand een bardienst.

 • Financieel-administratief medewerkers
  Als financieel-administratief medewerker ondersteun je bij de financiële administratie. Werk is zelf te plannen en is mogelijk vanaf enkele uren per maand.

 • Penningmeester voor Startgemeenschap de Vliet
  Voor de administratie van SG de Vliet zoeken we een penningmeester die de inkomsten en uitgaven administreert. Ervaring met balans en W&V rekening is vereist.
  Als penningmeester neem je eenmaal per jaar deel aan de vergadering van de beheercommissie. De verwachte inspanning is enkele uren per maand.

 • Materiaalbeheerder
  Als materiaalbeheerder koop je nieuw les- of trainingsmateriaal in en zorg je dat alles in goede staat wordt opgeslagen en gebruikt. Enkele uren per kwartaal.

 • Assistent-zweminstructeur (donderdag en zaterdag)
  Voor enkele zaterdaggroepen om 15:30 en 17:45 uur en voor donderdaggroepen om 18:30 en 19:15 uur zoeken we ouders die wekelijks willen assisteren op een groep.
  Ervaring met zwemonderwijs is niet noodzakelijk, maar feeling met kinderen wel!

 • Waterpolo-official (maandag en/of zaterdag)
  Als vrijwilliger bij de waterpolo wordt je in enkele avonden (kostenloos) opgeleid tot official waterpolo. Daarna fungeert je als official bij waterpolo wedstrijden (in de weekenden).

 • Toezichthouder Corona-maatregelen (donderdag)
  Voor (en tijdens) de zwemlessen op donderdag zie je er op toe dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Dit kost 20 tot 30 minuten wekelijks.

 • Webredacteur nieuws-, evenementen en informatie
  Als webredacteur publiceer je enkele keren per maand nieuwsberichten of actualiseer je de website van AZL.

 • Ontwerper of vormgever
  Als ontwerper of grafisch vormgever help je mee enkele folders/leaflets te ontwikkelen. Inspanning 6 tot 12 uur eenmalig.  

 

Kent u iemand of wilt u zelf wel iets doen als vrijwilliger, dan komen we graag in contact. Mail ons op bestuur@azlzwemmen.nl en dan plannen we een afspraak via Zoom / Skype / WhatsApp.

 

Bestuur AZL