Nikki Albers wint vrijwilliger onder de 25 jaar award

Tijdens een spetterende feestavond in het sportcomplex van RKAVV werden donderdag 13 februari de jaarlijkse Vlietawards uitgereikt aan vrijwilligers uit Leidschendam-Voorburg.
Het AZL bestuur én de vrijwilligers van de afdeling leszwemmen zijn supertrots dat Nikki Albers vanavond de Award voor Vrijwilliger onder de 25 jaar heeft gewonnen.

Binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn 1 op de 3 mensen actief als vrijwilliger. Dat komt neer op ongeveer 24.000 vrijwilligers die belangrijk en waardevol werk verrichten. 
Zwemvereniging AZL is een vereniging die voor 100% draait op vrijwilligers. Het is dan ook extra waardevol dat een AZL-vrijwilliger van 15 jaar deze belangrijke prijs ontvangt.

Naast deze welverdiende prijs, was het een mooi vrijwilligersgala met verschillende optredens, een videoboodschap van minister Bruins van VWS en veel welverdiende complimenten.

Nikki Vlietawards

Het bestuur is apetrots, maar wil ook alle andere vrijwilligers bedanken die maken wat AZL vandaag de dag is: een moderne sportvereniging met aandacht voor prestaties en plezier.

Bestuur AZL