De AZL ClubApp in gebruik nemen en instellen

Hieronder kun je stap voor stap lezen hoe je de AZL ClubApp kunt downloaden, hoe je kunt inloggen en welke instellingen je kunt veranderen.

Alleen (aspirant-)leden hebben toegang tot de AZL-ClubApp. Nadat je de bevestigingsmail van je (aspirant-)lidmaatschap hebt ontvangen kun je pas vanaf de dag daarna inloggen. Vanaf het moment dat het lidmaatschap eindigt, heb je ook geen toegang meer tot de AZL-ClubApp.

Let op! Als je de ClubApp al met hetzelfde e-mailadres voor een andere vereniging gebruikt, dan kun je binnen de app wisselen tussen de AZL-ClubApp en de ClubApp van de andere vereniging. Je hoeft dan geen nieuw account aan te maken en kunt dan gelijk naar stap 3 gaan.

Stap 1 – Downloaden van de AZL ClubApp

Klik op de downloadlink in de uitnodigingsmail, of download de ClubApp (uitgegeven door AllUnited/Socie) in de App Store of bij Google Play.

 

 

 

 

Stap 2 – AZL ClubApp in gebruik nemen

  1. Kies: Ik ben nieuw hier
  2. Vul bij e-mailadres het e-mailadres in, wat in de ledenadministratie bekend is. Dit is het e-mailadres waarop je de uitnodiging voor de AZL-ClubApp hebt ontvangen.
  3. Kies een wachtwoord
  4. Zet, indien accoord, het vinkje aan bij de algemene voorwaarden
  5. Klik op “Account aanmaken”
  6. Je ontvangt een e-mail van Socie (niks ontvangen? Kijk even in je spambox)
  7. Open deze mail en klik op “Verifiëren account”
  8. Je hebt nu toegang tot de AZL-ClubApp.

 

Stap 3 – De AZL ClubApp instellen

Je kunt in de AZL ClubApp bepaalde persoonlijke instellingen wijzigen, zoals het aan- en uitzetten van meldingen en het wijzigen van privacygegevens. Als je niets wijzigt dan werkt de ClubApp ook goed.

Aanpassen App-meldingen

  1. Ga binnen de AZL ClubApp naar MENU Mijn meldingen
  2. Schakel de meldingen in die je wilt ontvangen. Geadviseerd wordt om beide aan te laten staan, zodat je geen nieuwsberichten mist. In de instellingen van jouw telefoon kun je aangeven hoe de meldingen worden weergegeven en of er een geluid wordt afgespeeld.

 

 

 

Aanpassen Privacy-instellingen

LET OP!
In de AZL ClubApp zijn jouw gegevens standaard NIET zichtbaar voor anderen. Het maakt daarbij niet uit hoe de privacy-instellingen worden gekozen. Het advies is dan ook om hierin niets te wijzigen.

Als AZL in de toekomst de zichtbaarheid van jouw gegevens wil wijzigen dan zal dit vooraf bekend worden gemaakt. Op dat moment zullen we ook aangeven welke instellingen vanaf dat moment worden geadviseerd.

Wil je toch iets wijzigen, ga dan binnen de AZL-ClubApp naar MENU > Bekijk mijn lidmaatschap > Privacy-instellingen beheren

Omdat de instellingen momenteel geen invloed hebben op het weergeven van jouw gegevens is het advies om geen wijzigingen in de instellingen aan te brengen.

Het vinkje bij Clubblad/Nieuwsbrief is NIET gekoppeld aan de nieuwsbrief van AZL leszwemmen. Aan- en afmelden voor de nieuwsbrief van leszwemmen kan via het formulier op de pagina Mijn AZL.

 

 

 

Terug naar Mijn AZL

Kom je er niet uit? Kijk dan eerst eens bij de veelgestelde vragen.

Mocht je vervolgens toch nog hulp nodig hebben, stuur dan een mailtje naar appbeheer@azlzwemmen.nl.