Clubhuis AZL

Onze zwemvereniging heeft een modern clubhuis in zwembad De Fluit in Leidschendam. Kom gezellig langs voor een kopje koffie, of een glas frisdrank, bier of wijn. Ook voor een versnapering, zoals een lekkere warme tosti of een zakje chips bent u bij ons aan het goede adres. Bezoekers kunnen via de grote ramen vanuit het clubhuis goed zien wat er in het wedstrijdbad gebeurt, zonder last te hebben van het geluid, de temperatuur en de zwembadlucht in de zwemzaal.

Mogelijkheden

Het clubhuis is geopend tijdens lessen, wedstrijden en trainingen. Loop gewoon eens binnen! Wist u dat u ook een virtuele tour (Google Streetview weergave) door ons clubhuis kunt maken? Kijk daarvoor onderaan deze pagina.

Er is gratis WiFi, zodat er tijdens het wachten gedurende de lessen of trainingen ook nog gewerkt kan worden.

We hebben uiteraard ook “Coffee to go”, zodat u deze mee kunt nemen naar de tribune, voor als u zo min mogelijk van de beleving tijdens een les of wedstrijd wilt missen. 

 

  Onze kleine gasten

  Voor onze jongste gasten hebben we een speciale speelhoek met allerlei speelgoed.

  Ook zijn er gezonde traktaties, kindvriendelijke drankjes en (minder gezonde) lekkernijen verkrijgbaar. Genoeg keus om de energie die tijdens de les of training is verbruikt weer aan te vullen.

  Clubhuis huren

  Het clubhuis is te huur voor een dag(deel) vanaf 2 uur tegen aantrekkelijke all-in-tarieven. Heeft u interesse om het clubhuis te huren voor een vergadering, training of feestavond? Kijk dan eens op onze verhuurpagina.

  Virtuele tour – 360°

  Deze 360°-foto is genomen in het midden van ons clubhuis. Kijk voor een indruk van naast de bar ook eens naar de andere 360°-foto op de verhuurpagina.